Baby Born is gebroken :(

Mees van Veen

Translating with Bing Now Overweeg een internlinktestrapport.

Het is oké baby, zo is het niet. Als u zich niet comfortabel voelt met de pop kan ik ofwel bieden een terugbetaling of bieden om opnieuw te bouwen. Ik wil iemands pop niet vernietigen. Dus ik kan geen antwoord geven op de vraag: Baby Born is gebroken :( Het is te pijnlijk. Maar als je me vraagt naar andere poppen, en als het een zeer gemakkelijk te repareren pop was, zou het mogelijk zijn om te repareren. Maar het is een beetje een risico. Je het doen zoals je wilt. Er zijn meer poppen dan je kopen in een keer, en ik heb een goede paar uur op zoek naar de perfecte pop. Dus, in tegenstelling tot Ballon Prikken Tafels, is het merkbaar zuiniger. Hier is de eerste, bijvoorbeeld: Als je meer info over deze pop nodig hebt, is het een zeer goede pop voor kleine baby's, maar het is vrij duur.

Ik wil iets schrijven over de eerste. Als je er een ziet, kun je me ernaar vragen. U ook kijken naar de andere poppen die ik heb verzameld door de jaren heen (in het geval u vragen hebt of wilt geven de pop een gaan zelf), of ga en koop de poppen die ik heb gegeven, en lees meer over hen. Ik ga foto's en info over hen allen post, maar voor nu, moet je zelf beslissen. Hier is de eerste pop. Hier is een kleine video over de pop uit het dagboek van een klein meisje. Hier is een foto van de pop (klik om het te vergroten), zodat u begrijpen wat ik bedoel: Wat denk je dan? Ik kan je niet tegenhouden om om de pop te vragen. Naar mijn mening, als je er een vindt, moet je het zelf proberen. Het is een zeer goede pop en ik weet zeker dat veel mensen zullen genieten. Laten we nu eens kijken naar de foto in het dagboek:

U zult merken dat het een pop die is bedoeld om te worden gebruikt door een klein meisje dat ziek is geweest sinds ze een kind was. Er zijn andere poppen met soortgelijke functies, maar deze pop is de mooiste. Ik denk dat deze pop is erg belangrijk voor de meisjes die willen spelen en om te leren. Het is een geweldige pop voor een meisje te gebruiken en te leren om mee te spelen. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere items zoals M&m-spel. De hand van het meisje wordt vastgehouden aan de voeten van de pop terwijl ze speelt. Er is een klein gaatje aan het einde van de benen voor de pop om zichzelf uit het water te duwen, zodat het kind kan spelen en spelen met de pop. Dus nu heb je een geweldige pop en een pop voor het spelen in het water. Hoe gaat het met 'De jongen'? U vindt andere poppen zoals deze pop op mijn blog, maar deze poppen zijn duurder dan deze pop. Dus als je een pop wilt kopen, moet je deze pop kopen. Deze pop is zo mooi dat je geen andere keuze hebt dan het te kopen.

Wat is de geschiedenis van deze pop?

De pop komt uit de 18e eeuw en is gemaakt van fijn wit marmer. De pop werd in 1790 gekocht bij het gelijknamige Nederlandse huis in Nederland, het oudste nog bestaande privéhuis ter wereld. De pop is al eeuwen in de familie. In het begin van de 19e eeuw verkocht de dochter van de familie de pop aan een Duitse verzamelaar. De verzamelaar bracht de pop terug en in 1817 werd de pop weer verkocht in de collectie van het Berlijnse museum, dat in 1810 werd opgericht en met vele zeldzame objecten in de collectie. Overweeg een internlinktestrapport.