contacteer mij

Mees van Veen

Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen en vragen wilt stellen over mijn projecten en meer, u contact met mij opnemen via [email protected]. Mijn winkel is gevestigd op de eerste verdieping van Veenbrij, Amsterdam.

Mijn blog gaat niet over pop design, het gaat over het verzamelen. Mijn poppen zijn niet te koop. Je de pop(s) van mij kopen. Maar ik wil dat je iets te zeggen hebt over hoe de poppen eruit zien. Ik zou graag horen wat je van de poppen vindt. Laat hieronder je reactie achter! Ik zal reageren op elke reactie en ook delen met u op Instagram. Op deze manier krijg ik ook uw feedback, zodat u mij helpen met mijn ontwerpen. Ook zal ik mijn best doen om nieuwe poppen te bieden, dus ik hoop dat je een kijkje nemen op wat ik werk aan en als je van de pop (s) ik ontworpen, dan zou ik heel blij om het te sturen naar u! :) My Doll's Beschrijving: Een zeer meisjesachtige en zeer schattige pop. Ze is vrij verlegen, maar dat is geen probleem voor de pop.

Ik zit altijd midden in het spel. Ik heb verschillende speeltjes in mijn huis voor u om mee te spelen, en als je de tijd vinden, u mij bezoeken aan de andere kant van het land. Ik kan niet alleen met poppen spelen in een kleine kamer, dus ik wil dit doen. Denk alsjeblieft aan mij. Ik hoop dat je me helpt. Ik probeer te spelen zoals ik altijd probeer te spelen: ik speel spelletjes. Ik heb een breed scala aan speelgoed en veel tijd te sparen.

Voor een lijst van al mijn speelgoed klik hier

Een beetje meer over mij: Mijn naam is Mees. Ik ben een Nederlands, 30 jaar oud meisje. Ik kwam in 1990 naar Nederland om in de bouw te werken, dus mijn ouders steunden mijn hobby. Mijn eerste ervaring van speelgoed kwam toen ik ongeveer 10 jaar oud was, en ik was erg in Barbies en Pinups toen.

Onze openingstijden