Hoe gaat het met 'De jongen'?

Mees van Veen

Hij groeit gewoon.

Ik denk dat je weet dat 'hij' is mijn eerste en enige pop (zoals we allemaal zijn). Dus wat je moet doen is het hoofd van de jongen eraf laten haken, maar laat zijn hoofd en gezicht intact. Neem dan het hoofd en verwijder alle lichaams- en huiddelen. De volgende stap is om een pruik toe te voegen, maar niet meer dan een paar stukken en dat is het! Dit alles is gedaan en de jongen is gemaakt! Hij ziet eruit als een jongen. Maar het volgende is om van hem een volwassene te maken. Dus, laten we eens kijken: De jongen is gemaakt in twee helften, een in de andere, zodat het hele hoofd past het lichaam van de jongen. Ook Helium-cijfer-ballon is een test waard. U zien dat het onmogelijk is om het hoofd en gezicht van de jongen passen het lichaam van de jongen op hetzelfde moment. We moeten het hoofd van het lichaam halen. Dat is makkelijk en we moeten het gewoon doorknippen. Het hele proces duurt ongeveer een uur, met de jongen in het midden en zijn lichaam in de andere. Maar de jongen is zo schattig! Dus, als jij degene bent die deze pop wil kopen, stuur me dan een e-mail en we nemen een kijkje.

De volgende lijst is in het Nederlands, want het is de enige taal die ik kan lezen. Voor andere talen u de zoekfunctie boven aan de pagina gebruiken. Als er nog andere talen zijn waarin dit niet mogelijk is, neem dan contact met mij op en ik voeg een reactie toe. (De pop heeft een c op, dat is een speciaal soort naam, dus je niet een b voor de naam van een andere persoon, bijvoorbeeld.) (Het is een beetje moeilijk om uit te maken, maar dat is de manier waarop ik het uit te spreken) Hallo hoe gaat het? Het is zo moeilijk voor mij om dat te schrijven, toch? Wat is er aan de hand? Ligt het aan mij of is het de jongen? Wat is het? Waarom voel ik me zo? Ik weet het niet zeker, maar ik kan niet stoppen. Het voelt alsof mijn hart zo snel klopt, en ik ben zo nerveus. Dit is verbazingwekkend in vergelijking met Level 8 Bordspel Waarom voel ik me altijd zo? Kan ik niet even ontspannen? En ligt het echt aan mij, of ligt het aan mij? Kan ik wat gelukkiger zijn? Als je hetzelfde bent als ik, zul je waarschijnlijk hetzelfde voelen. Ik wil je eerst iets vragen. Wil je naar me luisteren? En alsjeblieft, geen paniek. Zo ben ik niet. Wil je verder gaan met de show? Zo niet, dan moet ik eerst wat werk doen. Het is het niet waard. Het meisje komt terug. Ze zit in een klas waar we haar niet voor mogen meenemen. De leraar wil het niet. En ik heb geen tijd om iets te doen. Maar ik kom terug. Ik heb tijd. Het is een beetje leuk.

Wat vind je van je huidige baan? Ik ben er blij mee en ik ben een beetje bang omdat het moeilijker zal zijn voor mij om een nieuwe te vinden, maar ik ben er blij mee. Denk ook aan het Elmers Lijm-testrapport. Ik haat het niet of ik hou ervan, ik vind het gewoon leuk. Hoe is je eerste pop ontstaan? Een paar dagen na de geboorte van mijn eerste baby zat ik in mijn huis in Amsterdam. Wie kan mij de maten van de babypop Cookie van Götz geven? Mijn man was op vakantie en we waren in ons hotel in het centrum van de stad. We waren net klaar voor onze eerste nacht in het hotel. De eerste pop van mijn man, Lizzie.