Hoe kan ik zulke poppen zelf maken?

Mees van Veen

U dezelfde pop kopen, maar voor een van de poppen, en ook maken het zelf. Ik doe dit omdat de poppen zijn gemaakt door mij en zijn gemaakt voor mijn plezier. Ik wil je hetzelfde aanbieden, want het is heel moeilijk voor mij om het te kopen!

Er zijn veel verschillende soorten poppen, zal ik beginnen met een paar voorbeelden. Je elke soort pop gebruiken voor elke rol, want ik gebruik het voor alles, van een klein meisje tot een kleine jongen. Ik heb zelfs een kleine meisjespop gemaakt (en ze was een schattig meisje, daarom heb ik haar gemaakt).

Deze pop is voor de jongensversie. Het heeft de functies die ik zou willen zien in een echte pop: Een mond met alle verschillende monddelen, en een staart. Het lichaam is gemaakt van plastic, want ik wil een realistisch gezicht. En de pop is geschilderd met de huidtinten en de kleur van een echte pop.

Er zijn veel poppen in deze poppenwinkel in Nederland en je veel verschillende poppen ophalen. Hier is een video over de pop die ik heb. Deze pop is voor de meisjesversie. Het meisje pop komt met haar poppengezicht en ze is gemaakt van plastic. In deze rubriek heb ik je ook de twee verschillende gezichtskleuren van een pop laten zien: rood en bruin. Ik gebruikte deze twee kleuren om het meisje een uitdrukking van haar emoties te geven en om de verschijning van het zijn droevig te creëren. Om de pop een meer dramatische look kunnen we wat schaduwen toe te voegen aan haar haar. Dit deel was een beetje lastig, want ik was echt bang over hoe dit eruit zou zien. Dus ik wilde de borstel van het witte palet gebruiken. Maar voordat ik het gebruikte heb ik geprobeerd een aantal verschillende borstels van de borstels sectie: De roze borstel, de zwarte borstel, de roze en zwarte borstels. Ik besloot op de roze borstel. Ik kon geen soortgelijke borstel vinden in de zwarte sectie (het is erg duur). De witte borstel ziet er echt zo veel beter uit. Dus ging ik terug naar de tekentafel. En ik heb het gedaan. De witte borstel is echt mooi! En het is ook de eerste borstel die de 'W' vorm gebruikt, dus het is perfect voor allerlei poppen. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals Turkce Pop 2019. De zwarte borstel, aan de andere kant, is gewoon te saai om een goede pop borstel. Ik wilde een penseel dat een beetje interessanter en specialer was. pop kan echter een poging zijn. Het is niet mijn stijl om te spelen met een saaie borstel. Daarom, toen ik het ontwerpen van de zwarte borstel gebruikte ik een iets dikkere borstel, en ik gebruikte dezelfde verf. Ik weet zeker dat de borstel beter zou werken als ik een zwaardere verf (bijvoorbeeld verf van een grotere borstel), want dan is de borstel lichter zal zijn en het zal moeilijker te controleren. Maar dat heb ik niet gedaan. Dus, de zwarte borstel werkt. De zwarte borstel is zeer uniek en anders dan andere poppen borstels. Hier is een beschrijving van de borstel en het schilderproces:

1. Het is een dunne borstel met een scherpe punt en is zeer licht. De borstel blijft niet plakken, het komt niet vast te zitten.