Is dit levensgroot figuur?

Mees van Veen

Nee, het is maar een idee.

Ik kreeg voor het eerst in speeltjes een paar jaar geleden toen ik kocht mijn allereerste play-pop en ik kon niet geloven hoe klein het was. Ik heb het in elkaar gezet op een kartonnen doos en ik voelde me helemaal niet goed. Het is gewoon te klein, de kleine onderdelen waren te groot en de benen waren erg kort en ik kon niet mijn voeten op de top zien. Dus besloot ik om wat grotere te kopen en toen ik zag hoe de pop eruit zag toen ik het droeg in een jurk (in een foto hierboven) was ik zeer tevreden. Dit maakt het zonder twijfel sterker dan Wii U Spel. Sindsdien kocht ik meer poppen in verschillende maten. Maar toen ik mijn eerste pop voor het spelen kreeg had ik slechts één vraag aan mijn hoofd: Is het mogelijk om de kleine benen langer te maken? Ik besloot het antwoord te zoeken. En ik vond het in een boek: De pop en zijn been. Dit kan echt aanzienlijk zijn, in vergelijking met Rubberboot 230 In dit boek zijn er foto's van verschillende poppen met hun benen verlengd en ik dacht dat het mogelijk was om dit antwoord te vinden op mijn eigen blog! En ik vond dat het antwoord ja is en er zijn veel foto's. Dus de volgende keer dat je in een winkelcentrum in uw stad of stad, ziet u veel kleine poppenpoten die lang zijn en hebben veel verschillende kleuren! Ik hoop dat u de foto's leuk vindt en dit nuttig zult vinden voor uw pop-making project! U ook kijken op mijn pop-making tutorials en zie hoe ik mijn poppen te maken. Ik heb ook een pop-making boek dat je krijgen op mijn blog. Als je van mijn blog en wil me steunen, u doneren aan mijn blog via paypal of doneren via paypal aan mijn e-mailadres hieronder. U ook mijn blog te delen met anderen als je wilt! Bedankt en gelukkig poppen maken! Mees van Veen is de auteur van de pop en zijn beenboeken en blogger over het maken van poppen. Ze is een getalenteerde kunstenaar en de auteur van een schattig boek dat vol zit met poppenpoot ideeën en creatieve poppen. Dit is precies wat maakt dit artikel heel anders dan andere artikelen zoals pop. Gelieve net als ik en bekijk de andere pagina's die ik hier publiceer. Ook u mij altijd steunen met een donatie via paypal. Bedankt! Als u geïnteresseerd bent in het helpen van mij in de toekomst, bied ik een aantal geweldige beloningen voor donaties aan mijn blog via paypal. Ik wil u allen een glimp van een aantal van het speelgoed, en de inspiratie achter de poppen die u zult tegenkomen in mijn blog. De beloningen zijn geweldig en je krijgt een link naar de blog voor de donatie. In de komende weken zal ik het verzenden van nieuwe blog posts in de toekomst die exclusief zijn voor deze blog! Ik hoop dat jullie geïnteresseerd zijn! Bekijk de rest van mijn blog posts om te zien wat ik werk aan, hoe me te vinden op facebook, en nog veel meer! Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om nieuwe vrienden te maken en ik ben op zoek naar ideeën voor wat mijn lezers kunnen doen met mij. Neem gerust contact met mij op en vind meer manieren om ondersteuning voor deze blog te tonen door hieronder een reactie achter te laten of me een bericht te sturen op twitter of instagram, waar ik regelmatig updates plaats.