Is een poppenritueel gevaarlijk met demonen?

Mees van Veen

Het hangt ervan af. Sommige poppen waar je een ritueel voor hebt zijn een soort speeltje. Als je een serieuze poppenverzamelaar bent, weet je waar ik het over heb.

Een heel speciaal soort pop is de marionet. Een pop is een pop met een heel bijzondere persoonlijkheid. Een marionet kan worden gemaakt met veel zorg en aandacht, en je zult merken dat sommige poppen zijn gemaakt om te worden gebruikt voor specifieke dingen: om mee te spelen, om te worden verkocht aan een klant, om trucs te spelen. Het is belangrijk op te merken dat je niet krijgen een goede marionet alleen door te vragen een poppenwinkel om het te bestellen. Je moet een echte poppenverzamelaar zijn om zelf een marionet te vinden. En ik weet zeker, als je op de juiste plaats bent, zul je een goede voor je vinden. Maar er zijn dingen die we helemaal niet kunnen zien. In deze blog richt ik me op het maken van poppen en hoe ze te gebruiken voor het spelen. En ik hoop dat je het interessant vindt.

Wat is een pop? Een pop is net een stuk speelgoed. Het is een stuk klei. Het is een houten doos met een deksel, en je zet kleine stukjes erin. En je liet de pop naar buiten komen met je actie. Dit is precies wat het onderscheidt van andere producten zoals Driewieler Scootmobiel. Zoals wanneer je ermee speelt. En dan neem je het terug en leg je de stukken weer naar binnen, en dan speel je weer. Wat moet dat betekenen? Als je met de pop speelt, en je wordt boos, of verdrietig, of iets dergelijks, breekt het speelgoed. En als je het speelgoed breekt, is het alsof je er niets uit krijgt. Alsof je hele leven voorbij is, alsof je dromen weg zijn. En je hebt een triest gevoel, en je weet dat je een loser bent. Dit onderscheidt het expliciet van andere producten zoals Mepal Drinkfles Pop Up. Het is triest, maar je weet niet waarom. En dan wil je met een ander speeltje spelen, en ze breken, en dan is het als: ik ga nog steeds niet eens met deze spelen. Overweeg ook een pop vergelijking. Alsof de persoon die de pop brak als een loser is, maar je bent een loser.

Dus het tweede deel van uw vraag is: Wat voor soort ding is het om een pop te krijgen en niet mee te spelen? En dat is iets waar ik in het verleden moeite mee had om mezelf te begrijpen. En ik denk dat het veel verschillende dingen zijn. Het hangt af van wat voor soort persoon je bent, maar er zijn dingen over poppen die zo basic en duidelijk zijn, en die je niet hoort te doen met poppen, dat is iets dat deel uitmaakt van een pop en iets dat ik vind zeer vervelend. Ik haat poppen zo erg. En het is ook niet hetzelfde met mensen, wat een heel ander ding is. Ik weet dat ik ze erg haat. Maar soms als je erover nadenkt, zitten we allemaal in hetzelfde schuitje en spelen we allemaal met dezelfde dingen, dus het is goed. Ik denk dat ik daar zo leuk aan vind.

Ik ben geboren met een enorm verlangen naar iets nieuws en anders en dat was wat me ertoe bracht om acteren te studeren en actrice te worden. Ik hou nog steeds van het spelen met poppen en ik hou ervan om mensen aan het lachen te maken.