Over mij

Mees van Veen

Ik heb veel ervaring omdat ik elke dag met poppen speel.

Ik heb dezelfde interesses als jij. Ik probeer poppen te maken, maar je een pop maken zonder mij. Ik heb ook een blog over een aantal meisjes die ik graag spelen met en sommige meisjes die ik niet eerder heb ontmoet, maar ik ben zeer geïnteresseerd. Het andere ding is, ik woon in een stad. Als ik hier niet ben, ben ik waarschijnlijk niet op Facebook of kan ik geen meldingen en zo versturen. Zoals je zien, ben ik erg flexibel in mijn hobby's. Als ik de hobby niet kan hebben, kan ik iets maken om mijn tijd te vullen. Ik ben net getrouwd. Mijn vrienden en ik dachten aan onze tweede trouwdag in een museum in Amsterdam waar we al sinds onze 13e samen spelen. Ik moet zeggen, dat het een zeer interessant idee is. Mijn moeder, die een geschiedenis van kanker heeft, is er nog steeds.

Mijn motto is "Speel met mij". Ik denk dat de pop speelt een grote rol in het leven van kinderen en dat is waarom ik besloot om deze blog te wijden aan kinderen spelen.

Deze blog werd opgericht in de late jaren '80 en ik speel poppen voor 35 jaar nu. Mijn pop, Mees, heeft veel gespeeld. Ze is een goede vriendin, ze is er altijd voor een lach, ze is grappig om te zien. Ze heeft ook veel verhalen, haar favoriete zijn degenen over haar zusje, en dat een over de baby.

Hoe ziet een pop er echt uit? Mees heeft een broertje, en een zusje, maar geen van beiden kan praten of veel doen, behalve me aan het lachen maken. Ze hebben ook niet echt een persoonlijkheid, alleen een kleine pop. Ze zijn er om speelgoedmetgezellen te zijn, om een inspiratie te zijn, een object. Het zijn geen mensen.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school heb ik besloten om te gaan in full-time bloggen en ik begon deze blog slechts een maand geleden.

Voor deze blog doe ik mijn deel en doe ik mijn best om een breed scala aan poppen die ik heb gezien op de markt, maar op hetzelfde moment wil ik ook een grote diversiteit te bieden. Mijn doel met deze blog is om ervoor te zorgen dat de poppen die op de markt zijn zo schattig, en zo leuk en zo leuk mogelijk, zodat ze passen in elke collectie. Daarom is er geen geslacht of etniciteit ingesteld. Dit is gewoon ik die je iets wil brengen wat ik goed vind. Ik heb altijd graag kijken naar de poppen tot leven komen, en ik voel dat het een van de meest verbazingwekkende ervaringen die je hebben met een pop.