Vindt u poppen volledig gemaakt van plastic (soms anatomisch correct, dat wil zeggen met penis of vagina) of met zachte stof lichaam beter?

Mees van Veen

Het is een beetje van beide. Echter, ik denk dat de ideale grootte voor het spelen van poppen is ongeveer 9-12 cm, en de perfecte grootte voor een pop is ongeveer 10 cm (ongeveer 3 1 /2 inch) hoog.

Hoe ziet het poppenlichaam eruit en hoe wil je dat het eruit ziet om het een uitstekende keuze te maken om te spelen? Ik ben blij dat ik de juiste pop heb om mee te spelen, vanwege de kwaliteit en het uiterlijk van het materiaal. Hoe om vertrouwen te spelen met poppen zoals die in dit bericht? Het eerste ding is om te beslissen welk type pop je wilt, om te beslissen welk lichaam is het meest comfortabel. Dit betekent dat je de poppen met het juiste lichaamstype voor je kiest en de maten van je pop moet krijgen. Dit is ook het moment om uit te zoeken welke pop het beste voor jou is en de juiste maat om te spelen, om de pop de juiste uitstraling te geven. Dan kun je de pop proberen. Is dit levensgroot figuur? Laat je niet intimideren als je niet bekend bent met de poppen die je koopt. Ze zijn zeer vergelijkbaar met de echte pop, maar het verschil is dat ze zijn gemaakt van materiaal dat voelt zachter, minder ruw, en de gewrichten van de poppen zijn niet te sterk en ze zien eruit als echte poppen. U ook kijken voor een aantal nuttige informatie op het internet of op de poppen die het beste zijn voor u, dat is meestal online. Dit zal indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met pop. Het is ook belangrijk om uw onderzoek te doen voordat je naar het kopen, als je nodig hebt om de pop te kopen om verschillende redenen, zoals voor uw kind, uw werk, voor school, of voor uw man, of uw vrienden. Wees niet verlegen! Het kan zeer nuttig zijn om wat advies te krijgen van andere mensen die houden van poppen. Het is geweldig om hun gedachten, meningen en suggesties te horen. Soms is het moeilijk om de juiste pop te vinden vanwege de beperkte informatie, omdat mensen vaak advies willen geven en veel verschillende meningen over hun poppen hebben. Wanneer u de juiste pop voor u, u een veel meer plezier, bevredigend en gelukkig leven! Het is echt belangrijk om duidelijk te zijn over wat je wilt, zodat het gemakkelijk is voor u om de perfecte pop te vinden.

Er zijn verschillende soorten poppen, elk met een ander doel.