Wat kan ik nog meer haak mijn Barbie poppen?

Mees van Veen

"Vraag het niet aan mij!" Het is erg interessant voor mij om veel meisjes te zien die zeer grote belangen hebben in hetzelfde gebied, omdat ik denk dat het erg nuttig is.

Denkt u dat het succes van de speelgoedmaker Barbie heeft een invloed op de ontwikkeling van poppen in het algemeen, of zelfs op de poppen van vrouwen in het algemeen? En hoe denk je dat de Barbie poppen worden waargenomen? En wat zijn uw ideeën over de Barbie? Ik heb de kans gehad om het zelf te zien, en het is erg interessant, moet ik zeggen. Wat voor soort poppen u haak vanuit dit oogpunt? Ik zeg altijd: Maak een Barbie die je eigen is. Maak een pop waar je mee spelen en zeg: Dit is mijn pop. Overweeg een internlinktestrapport. Of een pop die je wilt kopen die heel realistisch is en je hem gemakkelijk kopen. Ik zou graag zeggen dat de Barbie poppen zijn mooi, maar ik denk dat de poppen zien we de hele tijd vandaag zijn te realistisch. We zien hele mooie poppen, maar soms zijn ze niet goed genoeg. We kunnen geen realistisch beeld hebben van poppen.

Dus ik maak poppen om mee te spelen. Dat doe ik in mijn vrije tijd, omdat ik graag met poppen speel. Ik ben een echte poppenmaker, geen poppenmaker. Ik maak alles helemaal opnieuw. Mijn werk is vrij eenvoudig, maar het is nog steeds leuk voor mij. In tegenstelling tot Fisher Price Kinderstoel, is het merkbaar effectiever. Dus ik wil mijn werk delen. Mijn poppenwerken zijn gebaseerd op een eenvoudig ontwerp van een stuk speelgoed. Ik gebruik bijvoorbeeld een paar eenvoudige vormen en kleuren. Mijn poppen zijn gemaakt met een enkel stuk papier. Ik neem mijn ontwerp en zet het in een volledig stuk speelgoed. Dit zal heel indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met pop. Mijn doel is om mensen voor het eerst een gevoel van spel te geven.

Het verhaal van mijn poppenwerken, hoe ik ze begon en de ontwikkeling van mijn poppen, is geschreven door de kunstenaar en speelgoedontwerper Mees van Veen. Ik wil het verhaal met jullie delen, om jullie mening en meningen over mijn poppen te krijgen. Hier zijn de belangrijkste punten over mijn poppen: Ze zijn gemaakt van karton, schuim, PVC of plastic. Ze zijn gebaseerd op originele speelgoedontwerpen. Ik gebruik alleen de beste materialen en mijn poppen zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn altijd in goede staat. Ik kan ze verkopen aan verzamelaars, musea, kunstverzamelaars, vrienden of andere mensen.